Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Erikoisohjelmat ja tuotannot

Sankari Puluboi -näytelmä

Hittinäytelmä lapsille ja ikilapsille

Puluboi ei suostu lausumaan R-kirjainta, joka on pulujen kiroilemista. Poni puolestaan on oikeasti tyttö, joka turvautuu mielikuvitusmaailmaansa. Siellä hän käsittelee kodin ja koulun asioita – ja saa olla poni! Puluboi pelastaa hädässä olevaa prinsessaa pulun pleikassa. Poni tarvitsee Puluboita oikeaksi sankariksi pelastamaan isäänsä Majakkasaaresta, mutta Puluboi
on jumissa pelikonsolinsa kanssa…

Sankari Puluboi perustuu suositun lastenkirjailijan ja lastentarhanopettaja Veera Salmen alkuperäisteoksiin PULUBOIN JA PONIN -kirjat. Kirjoissa käsitellään erilaisuuden hyväksymistä. Näytelmässä nostetaan esille merkityksellisiä aiheita, kuten tosi ystävyys, peliriippuvuus, jokaisen oma sankaruus. Rakkaus on tekoja – Lastenkin maailmassa.

Puluboin roolissa: Valtteri Haliseva
Ohjaus ja dramatisointi: Nina Erjossaari
Musiikki: Neiti Ö & Valtteri Lipasti

Katsojien tunnelmia:
”Puluboi -Valtteri Haliseva vetää yksin kaikki näytelmän roolit, muuttuminen merenneidoksi, lokiksi ja isäksi sujuvat pienin muutoksin vaatteissa ja puheessa. Meno on hurjaa: tanssia, hyppelyä, pyörällä kurvailua niin että ihan hengästyttää. Monenlaista seikkailua on matkan varrella ja jännitys säilyy: kumpi voittaa, ystävyys ja saariston lumo vai plink-plink prinsessamaailma.”

”Sankari Puluboissa on kaikenikäisille nautittavaa, suosittelen!”

”Esityksessä oli sopivasti vauhtia ja sisältöä niin että mielenkiinto pysyi yllä sekä lapsella että aikuisella. Musiikki oli rytmikästä ja tarttuvaa ja hyräilin sitä vielä kotonakin. Puluboin näyttelijä esitti roolinsa niin hauskasti, että mukana ollut 4-vuotias Aino nauraa hykerteli monta kertaa esityksen aikana. Kun kysyin häneltä mistä hän tykkäsi esityksessä eniten, hän vastasi iloisesti: Minä tykkäsin kaikesta.”

”Pidimme kovasti näytelmästä. Oli upeaa katsoa, miten yksi näyttelijä selviytyi hienosti monista rooleista ja täysin yksin. Pyöräilykohtaukset olivat hauskoja ja myös Puluboin asu hauskasti ratkaistu.”

Facebook: https://www.facebook.com/hittipuluboicom/

Kuvat: Pette Rissanen