Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Bilebändit ← Tanssiorkesterit

Satu & Rytmikuume

Satu & Rytmikuume on 5-henkinen, ammattimuusikoista koostuva viihdebändi, joka tekee juhlistasi erityiset ja ikimuistettavat!

Laulusolisti Satu Tillanen hurmaa yleisön kun yleisön vahvalla äänellään ja rytmikkäällä esiintymisellään. Yhtye aloitti toimintansa kesällä 2013. Nuoresta iästään huolimatta orkesteri hoitaa raudanlujalla ammattitaidolla niin perinteisemmän tanssimusiikki ohjelmiston, viihteellisen jazz-ohjelmiston kuin pop/rock-musiikin 70-luvulta nykypäivään.

Periaatteena on aina muokata ohjelmisto mahdollisimman paljon asiakkaan juhlien näköisiksi.

Yhtyeen voi tilata keikalle triona, kvartettina tai kvintettinä. Laajasta ja monipuolisesta ohjelmistosta löytyy sopiva musiikki juuri sinun juhliisi, oli ne sitten häät, pikkujoulut, yritysjuhlat tai muuten vaan hyvät bileet. Tyytyväiset asiakkaat ja vieraat ovat yhtyeelle avainasemassa.

Yhtyeellä on käytössään oma laadukas äänentoistojärjestelmä ja sen avulla hoituu tarvittaessa myös väliaikamusiikin toistaminen.

Viihteellinen jazzmusiikki
Yhtye hoitaa viihdyttävän ja taidokkaan jazzohjelmiston taustamusiikiksi tai ohjelmanumeroksi. Koe vanhan swingin tunnelma ja heittäydy ikivihreiden jazz-standardien vietäväksi.

Perinteinen tanssimusiikki
Jos kaipaat perinteikästä paritanssimusiikkia esim. häihin, on Satu & Rytmikuume -yhtye sinulle. Tanssimusiikkiohjelmistosta löytyy valssit, tangot, humpat, jenkat, foxit, lattarit sekä menevämmät finnhitsit. Yhtye pitää huolen siitä, että tanssikappaleiden tyylilajit ja tempot ovat tanssimisen kannalta oikeita!

Pop/rock
Mikä toimisi paremmin tanssilattialla kuin legendaariset pop/rock-klassikkobiisit? Tähän lisättynä päivän tuoreita hittejä niin suomalaisilta kuin ulkomaalaisilta pop/rock-taivaan tähdiltä.

Ääninäytteet