Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Rock

Juniper Inc.

Juniper Inc. on kolmen rikollisen komean soittoniekan muodostama kokoonpano, jonka jäsenet ovat marinoituneet monissa liemissä.

Musiikilliset juuret löytyvät syvältä rockista, maanläheisestä rytmibluesista ja jytäisästä boogiemeiningistä. Juniperin katujyrän käynnistyessä läski tummuu ja pirttiä lakoaa. Asenne on ankara ja meno armotonta Texasin malliin, “take no prisoners” on pelin henki. Parhaat puolensa Juniper Inc. tuo yksiselitteisesti esille erittäin tiukassa livepaketissaan, jonka jälkeen ei jää epäselväksi kuka on kuskin paikalla.

Bändi on kolmen albumin ja satojen keikkojen myötä löytänyt kiitettävän suoritusvarmuuden ja timanttisen esiintymisrutiinin. Kunnon rokkirytinä on tottakai edelleen leipälaji, mutta soppaan on sekoitettu ennakkoluulottomasti muitakin vaikutteita ja uusia soundeja.

Bändin vuonna 2016 julkaistu debyyttialbumi ja toinen pitkäsoitto ’Sound of Love’ vuodelta 2017 on julkaistu Boogiemill Recordsin ja molemmat albumit ovat saaneet osakseen ylistäviä arvioita niin kotimaassa kuin muuallakin. Keväällä 2019 Juniper Inc. julkaisi kolmannen pitkäsoittonsa nimeltään ’Boneshaker’ ja jatkaa sen tiimoilta tiivistahtista keikkailuaan, laajentaen reviiriään myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

Videot