Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Rock

Rock-Ola & The Freewheelers

Komeaääninen rokkikukko Olli ”Rock-Ola” Pihlajamaa toimi maamme rokkigenren keulakuvana jo 70-luvun loppupuolella teddykulttuurin rantautuessa Suomen karulle kamaralle. Yhdessä Aikka ”Teddy Guitar” Hakalan kanssa he jättivät pysyvät jälkensä avohakkuun lailla ennakkoluulottomien rokkidiggareiden turmeltumattomiin mieliin.

Ei ole Rock-Ola vuosien saatossa ainakaan kesyyntynyt! Ääni soi yhä upeasti, ja koluttujen keikkamestojen antama vuosien kokemus näkyy ja kuuluu, ja antaa uskottavuutta toimivaan tulkintaan. Rock´n´rollia, Rhythm´n´bluesia, Rockabillya ja herkkiä balladeja – Elvistä unohtamatta – on luvassa tältä kokoonpanolta, jonka rytmiryhmäkään ei ole mikään eilen perustettu hanuripartio.

The Freewheelersin soittajat (Mika Railo / kontrabasso – Sami Saarinen / kitara – Hirkka Hirvonen / rummut) ovat hankkineet kokemusta lukuisissa koti- ja ulkomaisissa huippubändeissä, ja Olan taustallakin tämä ryhmä on tahkonnut jo yli 18 vuotta!

Tässä on aivan loistava kattaus bileisiin, joissa jengi haluaa jorata! Joten pyydä keikalle ja totea itse! ROCK-OLA & THE FREEWHEELERS LAITTAA PUNTIT TUTISEMAAN!

Facebook: https://www.facebook.com/Rock-Ola-The-Freewheelers-333761716664666/

 

Videot