Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Rock

Waltari

Waltari on suomalainen vuonna 1986 Helsingissä perustettu crossover- ja rockmetalliyhtye. Bändi perustettiin alun perin taistelemaan rockin monimuotoisuuden ja vallankumouksellisuuden puolesta ja onkin tunnettu musiikillisesta moninaisuudestaan. Waltari on kaikki ja kaikkea eivätkä mitkään rajat pidättele yhtyettä. Yhtye yhdistelee musiikissaan suvereenisti sekä alternative metallia, death metallia, thrash metallia, hard rockia, poppia, punkkia sekä hip hoppia ja onnistuu sekoittamaan kokonaisuuteen vielä industrial elementtejäkin ajoittain jopa progressiivisella otteella.

Suurin osa Waltarin biiseistä on laulaja-basisti Kärtsy Hatakan terävästä kynästä. Omaleimaiset kappaleet sekä omintakeinen tyyli ovat osaltaan siivittäneet yhtyeen eräänlaisen edelläkävijän asemaan, johon viitataan useasti myös suurena musiikillisena vaikuttajana. Ja sitähän Waltari todella onkin – yhtye valloitti Euroopan jo 1990-luvulla.

14 kokopitkän albumin sekä lukuisten keikkojen jälkeen Waltari on edelleen kovassa iskussa ja mukana yhtä suurella innolla sekä omistautumisella kuten aivan uransa alussa.

Kuvat: Jani Mahkonen

Facebook: www.facebook.com/waltariofficial
Instagram: www.instagram.com/waltariofficial
Twitter: www.twitter.com/waltariofficial
YouTube: www.youtube.com/waltariofficial
Nettisivut: www.waltariband.com

Videot