Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Roots & Blues ← Duot

Echo & Cane Duo

Echo & Cane -duolle on lähtökohtana ja vaikutteiden antajana ollut amerikkalainen juurimusiikki koko laajuudessaan (blues, country, soul, tex-mex , bluegrass, irish, trad., you-name-it.)  ja lainabiisejä ohjelmistosta löytyy esim. sellaisilta artisteilta kuten Robert Johnson, Leadbelly, Hank Williams, Sam Cooke, JJ.Cale, Steve Earl ja Walter Jacobs. Vaikutusta duon musiikkiin on ollut myös vaikkapa Van Morrisonilla, Allman Brothersilla ja James Hunterilla. Skaala on LAAJA !

Pääpaino duon musiikissa on kuitenkin vahvassa omassa tuotannossa, jossa vaikutteet kietoutuvat toisiinsa kiehtovaksi ja välittömästi tunnistettavaksi E&C-soundiksi. Duo on kiertänyt Suomea ristiin rastiin ja ominta aluetta ovat olleet musiikkibaarit ja -pubit, kuten luonnollisesti myös blues/roots-musiikkiin suuntautuneet festivaalit. Echo ja Cane-duon (Erkki ”Echo” Räsänen ja Hannu ”Cane” Vuorjoki) juuret ovat Joensuussa, minkä rootsmusakuvioissa nämä miehet ovat toimineet ja vaikuttaneet jo vuosikymmeniä erilaisissa kokoonpanoissa.

Echo & Cane toimii baarissa kuin baarissa parhaiden juke-joint perinteiden mukaan, aidoilla instrumenteilla rempseässä pelimannihengessä ja turhaa rypistelyä välttäen. Pääosassa on hauskanpito hyvän musiikin tahdittamana!

Kuva: Terhi Vikström