Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Roots & Blues

Nancy Tinkerbella

Tinkerbella on upean tunteikkaasta tulkinnastaan tunnettu siro keijukaislaulaja-lauluntekijä. Hänen äänestään löytyy säröä, synkempien vesien bluesia, salaperäistä jazzahtavuutta ja korun kaunista maalaisromantiikkaa.

Tinkerbella on tullut koko kansalle tutuksi rohkeana nuorena naisena, joka tavoittelee unelmiaan haasteistaan huolimatta. Olet voinut bongata hänet tv:stä Classic jäätelön mainoksesta tai laulukilpailuista. Moni Espanjan matkaaja on myös saattanut kuulla hänen äänensä Finnradio fm:llä.

Vuonna 2018 Nancy Tinkerbella julkaisi ensimmäisen demobiisinsä With you spotifyssa. Mukana tässä duetossa on hänen Brasilialainen ystävänsä Eduardo Ribeiro. Kappale on tavoittanut jo tuhansia kuulijoita.

Tinkerbellan aktiivisin ja tunnetuin yhtye on Tinkerbella & big bad bear. Tämä juurimusiikin eri tyylejä sekoitteleva yhtye on saanut huomiota, sekä radiosoittoa ympäri maailmaa. Bändin ohjelmistosta löytyy niin omaa, kuin lainattua materiaalia, esim. kaunis Bluegrass tulkinta Dolly Partonin Jolene biisistä.

Videot