Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Erikoisohjelmat ja tuotannot

Impronautit

Impronauttien energiseen tekemiseen sekoitetaan teatteria, improvisaatioteatterin
irroittelua, lauluja ammattilaisten hetkessä luomana – lämminhenkisellä huumorilla.

Musiikkityylit vaihtuvat väen toiveiden mukaan räpistä valssiin – laulujen aiheet
tulevat tilaisuuteen osallistujilta.

* Impronauttien esitys muokkautuu aina tilaisuuden teemaan, toiveita sisältöön saa antaa etukäteenkin. Esitys voi summata seminaarin tai työyhteistöpäivän antia. Esitys voi olla juhlaillallisen hauska musiikillinen jälkiruoka.

* Esitys voi alkaa myös väkeen tutustuen näyttelijän humoristisella valetarjoilulla ja kasvaa sitten improshowksi; näin porukka tulee ruokailun aikana tutuksi.

* Myös juontoja, houstausta, teemoja mm. Italia-illallinen, vuosikymmenteemat jne. Esiintyjien satojen keikkojen kokemus sekä lauluntekijätausta luo improvisoiduillekin lauluille vankan pohjan: laulettavaa on mennyt mm. Club For Fivelle, Pate Mustajärvelle
Petralle, Suvi Teräsniskalle, Ipanapa-lastenlevyille, Pikku Kakkoseen, koululaulukirjoihin, kuoroille, teattereille jne).

Impronautit ovat teatterin ja musiikin ammattilaisia, mm. Sibelius-Akatemia sekä Metropolia – opinahjoista. He toimivat teattereissa, musikaaleissa, tv-töissä, musiikinopettajina. Ryhmän asiakkaita ovat olleet mm. yhdistykset sekä yhteisöt, yritykset, pankkeja, ministeriö,
sijoitusyhtiöitä, lääkäri- ja lääkealan yrityksiä, kulttuurialantoimijoita, ammattiyhdistyksiä.
Impronautteja voi pongata 2-6 esiintyjän ryhmissä tilanteeseen sopivasti.

Videot