Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Lastenmusiikki ← Erikoisohjelmat ja tuotannot

Lelukavereiden laulukerho

Lastenohjelmaa netissä vuorovaikutteisesti.

Musahetki netissä lapsille, lapsenmielisille sekä pehmoeläimille, maskoteille – kepparit ja action-ukkelit myös tervetuloa!

Musiikin ja lastenkulttuurin ammattilaiset Veera Railio ja Johanna Viksten toivottavat sydämellisesti tervetulleeksi lapset sekä aikuiset lystikkääseen LELUKAVEREIDEN LAULUKERHO -musahetkeen netissä.

Esitys sopien 25-35 min.

Esityksessä kuullaan laulamaan ja liikkumaan yllyttäviä Veeran ja Johannan omia lauluja. Musiikkia räätälöidään myös hetkessä improvisoiden esiintymään innostuneille lelukavereille. Jos on kyseessä oman tilaisuuden yksityinen esitys zoom-alustalla, voi lapset tai lasten lelukaveritkin tulla ruutuun mukaan (esityksiä ei tallenneta eikä julkaista). Joka lapsen (ja aikuisen, ja pehmoeläimen) oikeus musiikkiin huomioidaan näissä laulajaisissa. Lapsesta saattaa olla turvallisempaa osallistua tutun pehmoeläimensä kanssa liikkeeseen ja halutessaan pääsee vaikka esiintymään yhdessä ”playbackina”.

Tilaajan toiveet, tilaisuus, teemat, juhlapyhät huomioidaan ilomielin.

Lisätietoa:
Veera Railio on Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikkikasvatuksen maisteri sekä laulupedagogi. Hänellä on ollut musiikkiyhteistyössä mm. Laura Voutilaisen ja Pauli Hanhiniemen kanssa, hän on myös esiintynyt musikaaleissa (mm. Svenskanin Mamma mia ja Peacockin Risto Räppääjä, Kapsäkin Matka maailman ympäri, Närpiäiset). Veera toimii myös Hääppöset-orkesterissa.

Johanna Viksten on ammatillisten aineiden opettaja, hän on vuosia vastannut HEO:n lauluntekijälinjan sisällöstä, opetusta ollut myös Metropoliassa, Työväenopistossa sekä kouluttanut laulunteossa musiikkiterapiaopiskelijoita. Työhistoriasta löytyy improvisaatiokeikkailua, teatteritöitä, dubbauksia (mm. ”Viiruna” elokuvissa Viiru ja Pesonen, Muumi-elokuvat), biisintekoa mm. Katri Ylander, Club For Five, Sani, Pate Mustajärvi, Suvi Teräsniska, (ex-Tiktak-) Petra, Emilianna, Ipanapa-cd:t, koululaulukirjat. Johanna on ollut myös Hääppöset-orkesterin albumin laulunteossa sekä Pikku Kakkosen Musavideot-sarjassa lauluntekijänä sekä laulajana.