Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Erikoisohjelmat ja tuotannot

Taikapukki

Joulun taikaa! Tässä on sellainen joulupukin, jonka jokainen meistä olisi lapsuudessaan toivonut tapaavansa! Joulupukki on lämmin, rauhallinen, ystävällinen ja nokkela, hänen vaatetuksensa on tyylikäs ja taikatemppunsa hämmästyttäviä. Taikapukki osaa kohdata niin reippaammat kuin ujommatkin lapset, paiskaa kättä teinien kanssa ja kuuntelee mummojen kuulumiset. Kaikki ihastuvat tähän tuikkivasilmäiseen joulupukkiin, joka loihtii ilmoille ihan aitoa joulun taikaa!

Joulun alla Taikapukki on tilattavissa esiintymään vaikkapa koulun, päiväkodin, tai yhdistyksen joulujuhlaan. Vierailu sisältää 20 minuutin mittaisen taikuusesityksen, jonka jälkeen pukki voi esimerkiksi jakaa lahjapussit, tai jäädä valokuvattavaksi lasten kanssa.

Taikapukki tekee myös muun muassa joulunavaus-, joulutori-, marketti- ja kauppakeskusvierailuja. Vierailu sisältää aina 20 minuutin mittaisen taikuusesityksen. Esityksessä on avustajana Taikapukin oma muori. Esityksen jälkeen pukki voi jäädä pitämään perinteistä joulupukin vastaanottoa ja olla kuvattavana.

Esityksissä käytetään taustamusiikkia ja mikrofonia. Sopimuksen mukaan taikuri voi tuoda mukanaan oman äänentoistolaitteiston esiintymistään varten. Esityksiin voidaan tehdä taustakangassomistus.