Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Koomikot

All Female Panel -kollektiivi

Vuosi 2021 tuo muutoksia rakkaan stand up -kollektiivin riveihin Anna Rimpelän ja Kaisa Pylkkäsen keskittyessä sooloprojekteihin ja Ida Grönlundin jäädessä All Female Panelin Helsingin klubille pyörittämään vierailevien koomikoiden iltoja. Kiertävässä All Female Panel -bändissä vaikuttavat jatkossa vanhat tutut AFP-koomikot Saana Peltola ja Helena Pöllänen, ja nyt mukaan hyppäävät myös räjäyttävän upeat Johanna Tohni ja Inka Valima!

Uusi bändi on kasassa, lähtökuopissa ja odottaa jo kieli vyön alla rokotuksia ja keikkaputken starttaamista. Jos ja kun tapahtumanne kaipaavat raikasta, rohkeaa ja tyylikästä stand up -show’ta, heitä meille ehdotus ja pyydä tarjous. Kiertuebussi on tankattu!

Saana Peltola on stand up -koomikko, kirjoittaja, näyttelijä ja juontaja sekä All Female Panel -koomikkokollektiivin perustajajäsen. Kahdeksan vuoden komiikkaputkessa keikkoja on kertynyt jo noin 800 ja tutuksi ovat tulleet niin hämyiset klubit, komediafestivaalit kuin teatterisalit ympäri Suomen. Koomikon tie on vienyt myös tv:n ja radion puolelle: Saana on niittänyt mainetta käsikirjoittajana ja kirjeenvaihtajana. Saana on tarinoiden ylipapitar, joka tuo lavalle brutaalin rehellisen katsauksen elämäänsä, saaden katsojat rakastamaan omaansa!

Helena Pöllänen on tehnyt ensimmäisen stand up -keikkansa jo yli 10 vuotta sitten, saavuttanut finaalipaikkoja useissa stand up -kilpailuissa ja tehnyt vaikutuksen myös Lontoon, Brightonin, Moskovan ja Sydneyn komediaklubeilla. Viestinnän keisarinnanakin tunnettu Pöllänen on toki myös valmistunut Jyväskylän yliopistosta, viestinnän laitokselta Filosofian maisteriksi pääaineena Puheviestintä. Lavalla tämä savolaissutkauttelija on energinen ja vuorovaikutteinen koomikko, joka purskahtaa yleisön päälle kuin ravistettu kuoharipullo: kukaan ei säily kuivana ja kaikki humaltuu. Kokonaisuus on kaunis kuin kedon kukka, mutta raavas kuin rekkamies – täydellinen kombo, johon on pakko rakastua!

Johanna Tohni on nelikymppinen stand up -koomikko, käsikirjoittaja ja näyttelijä, joka on tuttu mm. Nelosen Stand Up! -ohjelmasta ja Yle TV2:n Naurun tasapainosta. Johanna on myös supersuositun Mars vs. Venus? -stand up -show’n toinen käsikirjoittaja ja esiintyjä, sekä käsikirjoittaja että näyttelijä Tampereen työväenteatterin Pop Fiction -sketsinäytelmässä, joka sai ensi-iltansa lokakuussa 2020. Vauhtia sketsien kirjoittamiseen Johanna on hakenut komedian pääkallopaikoilta Chicagosta asti Second City Comedy Schoolista, eikä tyhjän paperin kauhua ole sittemmin näkynyt. Lavalla tämä minkki ei pyytele anteeksi ranskaansa, vaan kantaa härskiyden leimat ja viitat ylpeydellä ja molemmat rinnat rottingilla! Johanna on saavuttanut Suomikomiikassa arvostetun jalansijan yhtenä eturivin koomikoista ja ansainnut paikkansa parrasvaloissa.

Inka Valima, opettajanakin marinoitunut tekijänainen, aloitti stand upin vuonna 2016 ja lähti välittömästi laukkaamaan huippuja kohti, kuten milleniaaleilla tapana on. Tämä kick ass -kissa on niittänyt menestystä valtakunnallisesti arvostetuissa stand up -kilpailuissa ja tehnyt vaikutuksen sekä tuottajiin, kanssakoomikoihin että katsojiin mm. Nelosen Stand Up! -ohjelmassa, Suomen suurimmilla komediafestivaaleilla ja parhaimmilla stand up -klubeilla ympäri maan. Nopeaan nousukiitoon on mahtunut myös ylistetty sooloesitys Minun kehoni ei ole minun ja sittemmin Inka on myös luennoinut stand upista aina Aalto yliopistossa asti! Inka on älykkö, tyylikkäästi nolo, rohkea rokkenrollfeministi ja Suomikomiikan tulevaisuus!