Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Duot

Duo Innato

Duo Innato on kahden helsinkiläisen ammattimuusikon muodostama sello-kitara -duo. Monipuolinen ohjelmisto koostuu klassisesta musiikista, jazzista, elokuvamusiikista, ikivihreistä, viihdemusiikista, pop- ja rock-musiikista. Tilauksesta duo tekee melkein mistä tahansa kappaleesta tyylikkään esityksen tai vaikka säveltävät teoksen toiveiden mukaan.

Soittajien monipuolinen koulutus ja pitkä soitto- ja esiintymiskokes takaavat laadukkaan esityksen esimerkiksi häihin, muistotilaisuuksiin ja muihin juhliin, edustustilaisuuksiin tai taustamusiikiksi. Kokoonpanoa voi tarvittaessa laajentaa laulajalla.

Duo Innato on:
Ville Äyräväinen, sello
Mika Tourunen, kitara

Ville Äyräväinen on 38-vuotias helsinkiläinen muusikko ja sellonsoiton opettaja. Monipuolinen ja genrerajat ylittävä klassisen koulutuksen saanut sellisti omaa kokemusta niin orkesterimuusikkona työskentelystä ammattiorkestereissa, kuin kevyen musiikin kokoonpanoista. Ville Äyräväinen on esiintynyt yhdessä niin maamme eturivin artistien (esim. Ilkka Alanko, Paula Koivuniemi), kuin kansainvälisten tähtien (mm. Il Divo) kanssa. Työkokemusta on karttunut myös teatterimuusikkona. Tällä hetkellä Ville työskentelee Keravan musiikkiopiston sellonsoiton lehtorina.

Mika Tourunen on 41-vuotias helsinkiläinen kitaristi, säveltäjä, sovittaja ja soitonopettaja, joka on työskennellyt laaja-alaisesti rytmi- sekä klassisen musiikin kentällä. Hänellä on takanaan satoja keikkoja Suomessa ja ulkomailla, joissa hän on työskennellyt niin orkesterimuusikkona, teatterimuusikkona, säveltäjänä, sovittajana ja äänisuunnittelijana. Tourunen toimii myös yhtyeenjohtajana modernia jazzia esittävässä Mika Tourunen Ensemble yhtyeessä. Tällä hetkellä Mika työskentelee päätoimisena kitaran-, teorian- ja yhtyeiden opettajana Pop&Jazz -konservatoriossa.

Videot