Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Klassinen musiikki

Juha Yli-Knuuttila, tenori

Etsitkö klassista laulajaa yksityistilaisuuteen (häät, syntymäpäivät, yritystilaisuus, siunaustilaisuus)? Esimerkiksi vain muutaman kappaleen esitystä nostamaan juhlan tunnelmaa tai pidempää esitystä pianistin säestyksellä. Juha Yli-Knuuttila on tenori laajalla repertuaarilla.

Juha Yli-Knuuttila aloitti lauluopintonsa Tampereen konservatoriossa vuonna 1996, valmistuttuaan sitä ennen pianonvirittäjäksi Arla-Instituutin kolmivuotisesta koulutusohjelmasta. Vuonna 2008 hän valmistui Sibelius-Akatemian laulumusiikin koulutusohjelmasta Musiikin Maisteriksi.

Yhdessä pianisti Pentti Kotirannan kanssa Yli-Knuuttila on esiintynyt lukuisissa konserteissa eri puolilla Suomea sekä USA:ssa ja Kanadassa.

Hän on esiintynyt solistina myös useissa kirkkomusiikkiteoksissa, joista mainittakoon Faurén, Duruflén ja Mozartin Requiem, Händelin Messias-oratorio, Rossinin Petite Messe Solennelle, Saint-Saensin Jouluoratorio, Bachin Johannes-Passio ja kantaatit 6, 66, 156, 165, 211 ja Schubertin G-duurimessu sekä Carissimin soolomotetti tenorille.

Hänen oopperarooleihinsa kuuluvat Spiridione Donizettin Il Campanellossa, Monostatos Mozartin Taikahuilussa ja Aatelismies Wagnerin Lohengrinissä.

Syksyllä 2001 Yli-Knuuttila saavutti finaalipaikan ja tunnustuspalkinnon Merikanto-laulukilpailussa.

Kotisivut: https://www.juhayk.com/

 

 

 

Videot