Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Lastenmusiikki

Herra Kivisen puutarhatontut

Veikeät kaverukset, puutarhatontut Oskari ja Olavi, laittavat lastenmusiikkikonsertissaan laululeikkien ja reippaan rokin vauhdittamana myös yleisön heilumaan! Vauhdikkaassa musashowssa esitellään puutarhatonttujen elämää ja opetellaan yhdessä yleisön kanssa mm. puutarhanhoitotaitoja. Lisäksi lauluissa käsitellään muitakin tärkeitä aiheita, kuten roskaamista ja päiväunien merkitystä. Kaikki laulut ovat tonttujen omia sanoituksia ja sävellyksiä. Laulujen välissä tontut myös tarinoivat ja juttelevat yleisön kanssa.

Konsertin kesto on noin 30 minuuttia ja se sopii kaikenikäisille. Konsertin jälkeen on myös mahdollista tulla moikkaamaan puutarhatonttuja ja saada muistoksi tonttujen postikortti nimikirjoituksilla!

Sopivia keikkapaikkoja musahowlle ovat esim. toritapahtumat, festivaalit, markkinat, koulut jne. Musashow sopii hyvin isojen yleisötapahtumien lava- ja oheisohjelmaksi.

Herra Kivisen puutarhatontut on lasten satuhahmoduo, joka kiertää musiikki- ja teatteriesityksillään ympäri Suomea. Hahmojen ensiesiintyminen oli vuonna 2008 ja nykyisessä kokoonpanossaan Herra Kivisen puutarhatontut on toiminut vuodesta 2013. Esiintyjät ovat koulutettuja esittävän taiteen ammattilaisia, joilla on kokemusta musiikin ja teatterin parista sekä esiintyjinä, ohjaajina että näyttelijöinä. Puutarhatontuilta on ilmestynyt myös lastenmusiikkilevy ”Me käymme taas lapioimaan!” vuonna 2016. Puutarhatontut ovat esiintyneet monenlaisissa tapahtumissa, kuten Pori Jazz Kids, Mikkelin Hulivilikarnevaalit sekä Porin Lainsuojattomat-ammattiteatterifestivaalit.

Herra Kivisen puutarhatonttujen omat kotisivut: www.herrakivisenpuutarhatontut.fi

Kuva: Esko Tynkkynen

Video