Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Lastenmusiikki

Siina & Taikaradio

Siina & Taikaradio on lastenmusiikkia esittävä orkesteri, jossa musisoi Siinan lisäksi 1-5 monipuolista ammattimuusikkoa. Konsertointi siis Duona, Triona tai koko orkesterina.

Siina & Taikaradion ohjelmistoon kuuluu leikittävää ja laulettavaa lastenmusiikkia joka lähtöön. Lastenkonsertit vievät kuulijansa tuttujen ja vähän uudempienkin laululeikkien sävelin erilaisiin musiikkimaailman seikkailuihin, mm. Laulubussin retkistä Piippolan vaarin maatilalle tai aarteenetsinnästä viidakkoseikkailuun.

Konsertit ovat akustisia, eli soitto ja laulu tehdään ”livenä”, eikä yhtye käytä valmiita taustanauhoja.

Konsertit ovat yhteislaulutilaisuuksia eli kaikki – niin lapset kuin aikuiset – pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin.

Taikaradio -orkesterin akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa kuulijansa päivää niin tuttujen ”perinteisten” kuin uudempienkin laululeikkien sävelin! Tervetuloa kaikki mukaan yhteiseen ja iloiseen musiikkiseikkailuun!!!

Kotisivut: https://www.siinahirvonen.fi

Siina & Taikaradion teemakonsertit

BUSSIRETKI

Laulubussi starttaa ja pyörät ne pyörivät koko päivän. Siina & Taikaradio kutsuu koko perheen mukaansa yllätyksellisen Laulubussin kyytiin. Bussiretkellä kaikki on mahdollista. Penkin alta voi löytyä salamatkustajia tai bussi voi viedä matkustajansa vaikka keskelle suurkaupunkia. Voit myös joutua keskelle sammakoiden lystikästä hyppelyä. Tule mukaan iloiseen ja vauhdikkaaseen laululeikkiin!

SIILI SEVERI SEIKKAILEE

Siina & Taikaradio tapaa yksinäisen siili Severin. Uuden ystävän kanssa on mukava lähteä seikkailemaan. Matkan varrelta löytyy mukaan myös muitakin uusia ystäviä. Siina & Taikaradio kutsuu kaikki ystävät iloiseen laululeikikonserttiin, sillä laulaen ja leikkien iloa saamme!

METROLLA MUMMOLAAN

Onkohan mummo kotona? Minkälaista on seikkailla suurkaupungin vilinässä ja matkustaa metrolla? Siina & Taikaradio kutsuu koko perheen kanssaan kaupunkiseikkailuun. Limpsitään ja lampsitaan, körötellään ratikalla ja mennään metrolla mummolaan. Kaupungilla voi nähdä ja tehdä kaikenlaista mukavaa. Tule mukaan laulamaan ja leikkimään!

SEIKKAILU MERELLÄ

Hiiohoi! Laiva on lastattu lauluilla! Siina & Taikaradio hyppää seilaamaan merenaalloille ja suuntaa laivansa kokan kohti Vaarin saarta. Vastaan voi tulla vaikka merirosvoja tai voit joutua mukaan metsästämään leijonaa. Oletko valmiina hurjaan seikkailuun? Laululaiva on valmiina lähtöön. Tule mukaan seikkailemaan merellä Siina & Taikaradion matkassa!

JOULU TARTTUU KÄPÄLÄÄN

Joulun alla pihamaalta löytyy lumihangesta jälkiä. Kenelle ne kuuluvat? Kuka on käynyt kurkkimassa ikkunan takana? Onko se ollut tonttu? Siina & Taikaradio kutsuu koko perheen mukaansa leikkimään ja laulamaan jouluisia sävelmiä.

Videot