Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Roots & Blues

Chess Masters

Chess Masters liikkuu 50–60 -lukujen sinisten sävelien joukossa sulavasti niin mustilla kuin valkoisillakin ruuduilla. Kokeneista ammattilaisista koostuva kokoonpano tarjoilee aitojen Hammond-urkujen, huuliharpun, kitaran ja pienten putkivahvistinten soundia rytmikkäällä otteella tunnetta säästämättä ja improvisaatiosta tinkimättä. Toimitamme painavaa aitoa soundia.
Rytmiryhmän muodostavat rumpali Karri Kerkelä ja Hannu Hiltula urkujen jalkiolla, joiden turvallisessa kyydissä Chess Masters voi mehevästi groovata sävelteosten tulkintaa alati uudistaen. Johnny Gideonin tyylikäs ja maukas kitarointi heruttaa parhaan poljennon esiin lukuisista kappaleista, joista monien tulkintaa hän rikastaa myös laulullaan yhdessä huuliharpisti Antti Mäkirannan kanssa. Mäkiranta taitaa laulun ohella niin perinteisen bluesharpun kuin myös kromaattisen huuliharputtelun tulkinnan klassisesta Chigaco bluesista länsirannikon hienostuneempiin sävyihin. Tunnelmat ja harmoniat viimeistelee Hiltulan tyylitietoinen työskentely Hammondien koskettimistolla, joka saa välitettyä hymyn kuulijan korville asti.

Orkesterin nimi juontaa juurensa tuon aikakauden Chess-levy-yhtiön vaikutteisiin. Chessin levytyksiä uudelleenjulkaistiin Chess Masters -levyillä, joilla CD-muodon saivat lukuisat 50-60 lukujen merkittävät artistit, kuten Little Walter, Howlin’ Wolf, Big Walter Horton, Sonny Boy Williamson, Elmore James, John Lee Hooker, Muddy Waters, Chuck Berry ja monet muut.

Chess Masters tarjoilee ainutlaatuisen yhdistelmän tunnelmaa, heittäytymistä ja improvisaatiota taidokkaasti tarjoiltuna.

Kokoonpano:
Antti Mäkiranta: Laulu ja huuliharppu
Jonni Seppälä: Laulu ja kitara
Hannu Hiltula: Hammond-urut
Karri Kerkelä: Rummut

Videot: