Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Roots & Blues

Frim-Fram Duo

Frim-Fram on perustettu rakkaudesta bluesiin. Bändin ohjelmisto on bluesia laajalla skaalalla. Frim-Fram soittaa sekä originaaleja että cover-klassikoita jazzblues, Chicago- ja countryblues-tyyleillä. Mukana on ripaus New Orleansia ja jopa countrya. Omasta materiaalista julkaistiin levy 8.10.15 Frim-Fram Quartetin kanssa.

Juki Välipakka ja Sirpa Suomalainen ovat työskennelleet yhdessä useissa roots ja blues-kokoonpanoissa, kuten Kanneltalon suositun Juurilla-klubin The Rooty Toot Toot Band, Blue Piano Band, Veljet & Siskot ja Soul ’n Body. Juurilla-klubilla he ovat esiintyneet lukuisien suomalaisten nimiartistien kanssa (mm. Sami Saari, Johanna Försti, Pepe Ahlqvist). Juki ja Sirpa ovat keikkailleet useilla bluesfestivaaleilla ja jazzklubeilla sekä Suomessa että ulkomailla.

Juki Välipakka on valittu Jazzrytmit-lehden kriitikkoäänestyksessä yhdeksän kertaa Suomen parhaaksi miesjazzlaulajaksi, ja hän on saanut lehdistöltä erinomaista kritiikkiä esiintymisistään mm. Ad Lib Quintetin, Heikki Sarmannon ja The Great Helsinki Swing Big Bandin kanssa.

Sirpa Suomalainen on monipuolinen muusikko, jonka instrumentteja ovat tenori-ja alttosaksofonit, huilu ja alttohuilu. Hän on freelancemuusikkona soittanut lukuisien eri kokoonpanojen kanssa, ja työskennellyt myös Järvenpään Teatterin musikaaliproduktioissa.

Hän on esiintynyt myös musikaaleissa Helsingin Kaupunginteatterin, Järvenpään Teatterin ja Åbo Svenska Teaterin produktioissa.

Juki Välipakka: laulu / kitara / huuliharppu / stompbox
Sirpa Suomalainen: saksofoni / laulu

Kuva: Timo Happonen

Levylinkki