Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Roots & Blues

Jose Pineland's Melancholy Monsters

Jose Pineland’s Melancholy Monstersin historia alkaa vuodesta 1992. Kesällä 2018 bändiin liittyi legendaarinen kosketinsoittaja Tapio Niemelä, 2021 rumpuihin Keijo Koski ja 2022 bassoon Marko Pinnioja. Ensimmäisen kansainvälisen projektinsa bändi teki vuoden 2018 alussa, jossa neljään omaan biisiin kosketinraidat lisäsi kansainvälisesti tunnettu Mike DiMeo (mm. Johnny Winter) ja myös miksaus & masterointi hoidettiin New Yorkissa. Viimeisin kahden biisin projekti (miksaus, masterointi ja videoanimaatio) hoidettiin myös New Yorkissa. Bändin nimen taustalla on Juha Mäntymaan kotimainen Monster-tuotemerkki, joka on valmistanut korkealaatuisia kitara- ja bassovahvistimia noin 50 vuoden ajan.

Bändin selkein esikuva on Stevie Ray Vaughan, joka jätti 80-luvun alussa lähtemättömän muistijäljen Juha Mäntymaan musiikilliseen minään. Lisäksi Jimi Hendrix ja Peter Green kuuluvat vaikutteina soinnissa, mutta esikuvien materiaalin lisäksi omaan tuotantoon on keskitytty vahvasti heti alusta alkaen.
Tapio Niemelän, Keijo Kosken ja Marko Pinniojan mukaan liittymisen myötä bändin kokonaissointi ja sisäinen dynamiikka laajenivat merkittävästi.

Kokoonpano:
Juha Mäntymaa – kitara & laulu
Tapio Niemelä – koskettimet ja taustalaulu
Marko Pinnioja – basso
Keijo Koski – rummut

 

Videot