Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Roots & Blues

Slim Butler & The SlimCuts

Suomalaisen bluesin raskassarjalainen Slim Butler & The SlimCuts
Slim Butler & The SlimCutsin riveissä vaikuttavat todelliset juurimusiikin veteraanit. Lappilaisen bluesin lähettiläs Jarmo Puhakka (Slim) kantaa päävastuun kitaroinnista ja laulusta. Kitaristi Harri Raudaskoski muistetaan mm. Jarkko Helin & Crawfish Kingsin, Veli-Matti Järvenpään Tex-Mex Bandin ja Raudaskoski Twinsin riveistä. Basisti Mikko Löytty tunnetaan niin sooloartistina kuin Q-Stonen, Remu & Hurriganesin ja suomibluesin legendojen SF-Bluesista. Rumpali Jartsa Karvosen soittoa ovat kuulleet kaikki suomalaiset. Mies kun on noin 5000 äänilevyraidan konkari; kokemusta löytyy rokista ja jazzista kotimaisen populaarimusiikin suosituimpiin tähtiin.
Slim yhtyeineen on tehokkaasti rokkaava yhdistelmä perinteistä bluesilmaisua höystettynä funkahtavalla ja jalalle käyvällä New Orleansin rytmi-iloittelulla.
Slimin debyytti Inner Blues valittiin Vuoden Kotimaiseksi Blueslevyksi 2012 peräti kahdessa valtakunnallisessa äänestyksessä. Levyn tuotti brittikitaristi Otis Grand. Myös Slimin itsetuottama toinen pitkäsoitto, Bad Intention, valittiin vuoden 2016 Vuoden Parhaaksi Kotimaiseksi Bluesalbumiksi Ylen Bluesministeri-ohjelman yleisöäänestyksessä! Erityisesti brittiläiset bluesradiokanavat ovat nostaneet levyn kappaleita esille ohjelmissaan. Tuoreissa lehdistöarvioissa albumia on kutsuttu muun muassa maailmanluokan roots-levyksi. Kotimaiset ja ulkomaiset blues- ja soul-lehdet ovat myös korostaneet arvosteluissaan laulujeni autenttisuutta ja korkeaa tasoa.
Slim Butler & The SlimCuts edusti Suomea Norjassa järjestetyssä European Blues Challenge -kisassa 15-18.3.2018. European Blues Unionin (EBU) järjestämä kilpailu kokosi 21 maan parhaat bluesartistit kisaamaan Hell-nimisellä paikkakunnalla lähellä Trondheimia.

Linkit:

www.slimbutler.com
www.reverbnation.com/slimbutler
www.soundcloud.com/slim-butler
www.facebook.com/slimbutlerofficial/