Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Sixties

The Sixties Blondies

The Sixties Blondies, jossa laulavat monipuoliset musiikin ammattilaiset Eeva-Leena Pokela, Irma Tapio ja Kati Borg-Penttilä, vie sinut mukaansatempaavasti riemukkaan 60-luvun tyttölauluyhtyemusiikin pariin. Heidän ohjelmistoonsa kuuluu lisäksi 60-luvun naisartistien, kuten mm. Leslie Gore, Alma Cogan, Sandie Shaw, Petula Clark, ohjelmistoa. Nostalginen The
Sixties Blondies on yksi jäsenbändi Back to the Sixties yhdistyksessä, johon kuuluu 12 tuttua bändiä jo 60-luvulta. Tilaisuudesta riippuen The Sixties Blondies esiintyy oman bändinsä (The Buddies) tai pelkän pianisti Laura Kaartisen säestämänä.

Eeva-Leena oli 60-luvun alussa tunnettu lapsitähti, josta kehkeytyi monipuolinen musiikin taitaja niin laulajana, soittajana, säveltäjänä kuin opettajana.

Irma on ”kaikkien taustalaulajien äiti”; hän on laulanut tuhansien artistien levytaustoja, Euroviisuja, Syksyn säveliä, konsertteja, teattereissa ym…

Kati on tunnettu siitä, että hän kuului Ernos-yhtyeeseen, joka aloitti jo 60-luvulla. Hän on lapsena ja nuorena laulanut monenlaisissa kokoonpanoissa.

The Sixties Blondies saa sinut unohtamaan menneet vuosikymmenet ja olet jälleen nuori, kaunis, rohkea ja komea!