Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Taikurit

Taikuri Aleksander Waris

Ihmeiden asiantuntija, Taikuri Aleksander Waris tuo nykypäivään taianomaista satujen lumoa ja tunnelmia vanhanajan taikuuksista. Waris on löytänyt taikuuksiensa uniikit elementit, sekä inspiraatiot niiden rakentamiseen matkatessaan maailmalla. Hänen intohimonsa on päästä esittelemään ihmeitä ja illuusioita, jotka herättelevät yleisössä elämyksellistä uskoa ihan oikeaan taikuuteen!

Taikuus, mentalismi ja stand-up yhdistyvät esityksissä ainutlaatuisiksi kokonaisuuksiksi. Lavaohjelmassa voi olla esimerkiksi tulielementtejä, esineiden olomuotojen muuttamista toiseksi, sekä salaisten ajatusten lukemista kaukoputkella. Lähitaikuuden puolella voidaan nähdä lusikan taipumista ajatuksen voimalla, sekä ihmeitä yleisön omilla esineillä.

Taikuuden Jack Sparrowksikin nimetty Waris on taidokas, näyttävä ja viihdyttävä aikuisten taikuri, jonka esityksiä myös nuorempi väki on tervetullutta seuraamaan.

Tarjolla seuraavat taikuuspalvelut:

– lavaesitys 25 minuuttia
– lähitaikuutta alkaen 1 tunti
(taikuri kiertelee tapahtumavieraiden joukossa esittämässä 5–10 minuutin mittaista taikuusesitystä esimerkiksi kullekin pöytäseurueelle erikseen. Tämän taikuuden muodon kiehtovuus perustuu osittain katsojien omissa käsissä tapahtuviin taikuusilmiöihin.)
– edellisten yhdistelmät toiveiden ja sopimuksen mukaan

Kotisivut: https://www.taikakartano.fi/taikuri-aleksander-waris

Rudi Thomas Photography