Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Taikurit

Mika Värtö

Taikuri Mika Värtö on tuore taikuuden SM-mitalisti, joka on hämmästyttänyt ihmisiä monissa yksityistilaisuuksissa ja firmabileissä: häissä, pikkujouluissa, tiimipäivillä ym.

Hänen taikuutensa on interaktiivista ja halukkaat pääsevät osallistumaan temppuihin. Varsinkin lähitaikuudessa taikuus saattaa tapahtua jopa katsojan omissa käsissä.

”Minulla on esiintymiseen rento ote ja elän tilanteessa mukana. Koen, että tärkein tehtäväni on saada vieraat viihtymään ja nauttimaan. Ja toki siinä sivussa räjäyttää heidän tajuntansa.”

Ohjelma on räätälöitävissä juuri teidän tilaisuuteenne sopivaksi:

1) Show koko porukalle, kesto n 30 minuuttia. Temput valitaan vierasmäärän ja tilan mukaan, jotta kaikki varmasti pystyvät nauttimaan taikuudesta parhaalla mahdollisella tavalla. Esityksen kesto muokattavissa.

2) Kiertelevää lähitaikuutta. Taikuri kiertelee vieraiden joukossa ja viihdyttää ihmisiä yksi seurue tai pöytäkunta kerrallaan. Viemällä taikuus yleisön joukkoon luodaan tilaisuuteen rento ja pirskahteleva ilmapiiri. Lisäksi tällä tavoin kaikki halukkaat pääsevät kokemaan taikuuden aivan silmiensä edessä. Kesto määräytyy pitkälti asiakkaan toiveiden ja vierasmäärän mukaan.

3) Show + kiertely. Ensin esim. 15-20 min show kaikille, jonka jälkeen taikuri jää vieraiden joukkoon kiertelemään 1-2 tunniksi. Erittäin toimiva kombo ja Mikan oma lemppari.

Lisäksi mahdollista tilata myös show + workshop, jossa mennään pitkälti asiakkaan toiveiden ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Erittäin toimiva setti esimerkiksi firman tiimipäiville. Sopii parhaiten pienemmille porukoille.

Videot