Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Taikurit

Taavi Saarva

Taikuri Taavi Saarva aloitti taikuuden parissa jo 6-vuotiaana, joka imaisi hänet mukaansa. Jo 10-vuotiaana hän teki ensimmäiset esiintymisensä. Hän esiintyi ja oli mukana nukketeatteriryhmässä, jossa hän esitti sekä nukketeatteria, että taikuutta. Pikkuhiljaa taikuus kuitenkin vetosi enemmän ja taikuudesta kehkeytyi hänelle ammatti.

Taikurina hän on esiintynyt erilaisissa tapahtumissa kuten markkinoilla, yritysten vuosijuhlissa, sekä monenlaisissa yksityistilaisuuksissa. Hän on ollut mukana myös festarikiertueilla Saksassa ja Tanskassa. Ammattikouluaikoina SakuStars-kulttuurikisassa hän voitti kahtena peräkkäisenä vuotena (2015 ja 2016) talent-osuuden 1.sijan.

Taikuri Taavi Saarvan esitykset sopivat koko perheelle, mutta hänen tyylinsä on pääsääntöisesti räätälöity aikuiseen makuun. Tarjolla hänellä on sekä lavataikuutta, että lähitaikuutta. Lavataikuus voi sovitusti joko hauskuuttaa rennossa mielessä tai uppoutua mielen syövereihin mentalisimin avulla. Lähitaikuus sopii mainiosti esimerkiksi erilaisiin illanistujaisiin tai juhliin, joissa taikuri kiertelee eri pöytäkunnissa nostattamassa tunnelmaa.

Kotisivut: https://www.taikuritaavisaarva.com/

Kuva: André Rodriguez