Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous »

← Rock

Turo’s Hevi Gee

Syksyllä 1985 perustetun orkesterin homman nimi oli heti alkuunsa simppelin toimiva: näyttävä show, posketonta huumoria, rankkaa rock’n’rollia ja iskelmähuttua, pääasiassa vanhoihin hitteihin sovitettuja älynväläyksiä. Ensimmäinen keikka heitettiin samana vuonna Torven, tarunhohtoisen lahtelaisen rock-klubin pikkujouluissa. Suosio oli heti alussa suorastaan huikea.

Vuosien saatossa Turoissa on soittanut suuri joukko eturivin suomalaisia muusikoita ja vuosien kovan työn tuloksena on Turoista tullut luonnollisesti myös yksi suosituimpia live-bändejä. Yhteensä Turo-levyt ovat myyneet siis jo yli 230 000 kpl, eikä ainutkaan pitkäsoitto ole jäänyt alle 10 000:n. Bändin etu on aina ollut se, että se toimii hyvin kaikenlaisissa ja kaikenkokoisissa paikoissa: kaljakuppilat, ravintolat, tanssilavat, festivaalit, yksityistilaisuudet jne; onpa esiinnytty jopa työporukalle linja-autossa (!), synttäriporukalle vesibussissa (!!) ja erään firman kutsuvieraille yksityisjunassa (!!!). Syksyllä 1998 Turot soittivat pari keikkaa YK-joukoille Makedoniassa Tetovon ja Skopjen tukikohdissa. Vuosittaisiin vakiokuvioihin kuuluvat esimerkiksi Itämeren rokkaavat laiva-showt, Lapin rundi pohjoisen kaupungeissa ja laskettelukeskuksissa, juhannuskeikat, moottori- ja autourheilutapahtumat.

Ensi vuonna bändi juhlii 35-vuotista uraansa!!! Tilaa bändi keikalle ja tervetuloa katsastastamaan bändin keikkakunto, keikkoja painetaan entiseen malliin!

Kotisivut: http://www.turoshevigee.com/

Keikkatiedustelut: Arttu Taponen 040-8189465

Videot